Eindejaarsformules Kerst en Nieuwjaar

Feestelijke brunch op 25 december en 1 januari aan 89 euro pp. all-in: 

Start om 10u00 met een luxueus ontbijt 

Tussen 11u00 en 12u00: muzikale opluistering met sfeervolle pianomuziek 

Vanaf 12u00 uitgebreid buffet met koude en warme bereidingen 

Tussen 14u00 en 15u00: muzikale opluistering met sfeervolle pianomuziek 

14u30: dessert en koffie 

Inhoud ontbijt:

  • Assortiment broodjes, boerenbrood en croissants 
  • Assortiment hartig beleg: jonge kaas, boerenham, mosterdkaas en brie 
  • Assortiment zoet beleg: confituur, honing, nutella, speculaaspasta, stroop, chocolade, speculaas, peperkoek 
  • Gerookte zalm met tuinkruiden 
  • Mini-quiche met fetakaas en bosui 
  • Yoghurt met vers fruit en granola 
  • Sinaasappelsap, glaasje cava 
  • Warme dranken: koffie, thee en warme chocolademelk 

Inhoud buffet:

  • Pompensoep met zure room en verse tuinkruiden 
  • Quinoa met mango, scampi, rode pepertjes en granaatappelpitjes 
  • Geroosterde pompoen, broccoli, spruitjes, spekblokjes en geroosterde pompoenpitten 
  • Fregola met pesto, Parmezaan, gerookte kip, hardgekookt ei en ansjovis 
  • Couscous met kikkererwten, paprika, munt, rozijnen en gebrande fetakaas 
  • Salade van rode kool, witte kool, wortel, zure room en verse tuinkruiden 
  • Gemende salade met radicchio en witloof 
  • Assortiment brood 
  • Boeuf Bourgignon van hert en boschampignons 
  • Vispannetje met zalm, tongrolletjes, botervis en rivierkreeftjes 
  •  

Dessert: chocoladetaart met bosvruchten en vanilleijs 

Inbegrepen: witte wijn, rode wijn, alcoholvrije dranken, water en koffie of thee bij het dessert 

Prijs : 89 euro all-in pp. Voor kleine kinderen kunnen we in overleg kindergerechten voorzien  

Reservatie via info@smaaksalon.be 

Groepsformule met buffet aan 65 euro pp. all-in:

Inhoud buffet:

  • Pompensoep met zure room en verse tuinkruiden
  • Quinoa met mango, scampi, rode pepertjes en granaatappelpitjes
  • Geroosterde pompoen, broccoli, spruitjes, spekblokjes en geroosterde pompoenpitten
  • Fregola met pesto, Parmezaan, gerookte kip, hardgekookt ei en ansjovis 
  • Couscous met kikkererwten, paprika, munt, rozijnen en gebrande fetakaas 
  • Salade van rode kool, witte kool, wortel, zure room en verse tuinkruiden 
  • Gemende salade met radicchio en witloof 
  • Assortiment brood 
  • Boeuf Bourgignon van hert en boschampignons 
  • Vispannetje met zalm, tongrolletjes, botervis en rivierkreeftjes 
Dessert: chocoladetaart met bosvruchten en vanilleijs  Inbegrepen: glas cava, witte wijn, rode wijn, alcoholvrije dranken, water en koffie of thee bij het dessert  Prijs : 65 euro all-in pp. Voor kleine kinderen kunnen we in overleg kindergerechten voorzien  Reservatie via info@smaaksalon.be 

Groepsformule met driegangen diner aan 75 euro all-in:

Inhoud menu

  • Hapje: Pompensoepje met zure room en verse tuinkruiden 
  • Voorgerecht: Carpaccio van scampi met gebakken scampi’s, furikaki, frisse kruidensalade en granaatappelpitjes 
  • Hoofdgerecht: Filet van kalkoen of vis van de dag met créme van knolselder, pompoen, broccoli, spruitjes en aardappelgratin 
  • Dessert: Chocoladetaart met bosvruchten en vanilleijs 
  •  

Inbegrepen: witte wijn, rode wijn, alcoholvrije dranken, water en koffie of thee bij het dessert 

Prijs : 75 euro all-in pp. Voor kleine kinderen kunnen we in overleg kindergerechten voorzien 

Reservatie via info@smaaksalon.be 

Afhaalmogelijkheden:

Er kan afgehaald worden op 24/12 en 25/12 en op 31/12 en 01/01. 

Afhaal ontbijt op 25/12 en 01/01 tussen 8u en 9u. 

Afhaal buffet op 25/12 en 01/01 tussen 9u en 10u. 

  • Feestelijk ontbijt aan 25 euro pp. 
  • Feestelijk buffet aan 14 euro pp.: 

Inhoud buffet:

  • Quinoa met mango, scampi, rode pepertjes en granaatappelpitjes 
  • Geroosterde pompoen, broccoli, spruitjes, spekblokjes en geroosterde pompoenpitten 
  • Fregola met pesto, Parmezaan, gerookte kip, hardgekookt ei en ansjovis 
  • Couscous met kikkererwten, paprika, munt, rozijnen en gebrande fetakaas 
  • Salade van rode kool, witte kool, wortel, zure room en verse tuinkruiden 
  • Gemende salade met radicchio en witloof 
  •  
  • Pompoensoep met zure room en verse tuinkruiden aan 5 euro per portie 
  • Boeuf Bourgignon van hert en boschampignons aan 15 euro per portie 
  • Vispannetje met zalm, tongrolletjes, botervis en rivierkreeftjes aan 15 euro per portie 
  • Dessert: chocoladetaart met bosvruchten aan 6 euro per portie  
  •  

Reservatie via info@smaaksalon.be

Copyright © 2022 Smaaksalon BTW: BE0848744357, All rights reserved. Powered by RestoFactory