Dinsdag 31 december:
Het smaaksalon is geopend voor het ontbijt en de lunch
Open van 8u30 tot 15u – laatste bestelling keuken 14u30
Oudejaarsavond:
All-in vijfgangenmenu aan 99€ pp. Vanaf 19u
Inbegrepen glas champagne, hapjes, wijnen, waters, koffie of thee met zoetigheden, glas champagne om middernacht om te klinken op het nieuwe jaar
Muzikale opluistering
Menu Oudejaarsavond:
Voorgerecht:
Sint Jakobsvrucht met smaken van wortel en vadouvan
Tussengerecht 1:
Terrine van ganzenlever met witloof, vijgen en zuurdesemrozijnenbrood
Tussengerecht 2:
Blanket van kalfswang met espuma van aardappel en gepofte aardappel
Hoofdgerecht:
Filet van kalkoen met smaken van pompoen, knolselder, kweepeer en pieds de mouton
Of
vis van de dag
Of
filet van hert
Dessert:
Sorbet van bloedsinaasappel met gel van vlierbloesem, zandkoekje en champagnemousse
Woensdag 1 januari:
Nieuwjaarsontbijt:
All-in ontbijtbuffet met een glaasje cava en eierbereiding: 25€ pp.
Inclusief koffie, thee en glas fruitsap
Beschikbaar tussen 9u30 en 11u – het onbijtbuffet wordt afgeruimd om 11u
Nieuwjaarsbrunch:
All-in brunch met ontbijt, voorgerecht, hoofdgerecht, ontbijt: 65€ pp.
Inclusief koffie, thee en glas fruitsap, glas cava, hapjes, wijnen, waters en koffie of thee met zoetigheden als afsluiter
Ontbijt tussen 9u30 en 11u – aansluitend lunch
Menu Nieuwjaarsbrunch:
Voorgerecht:
Sint Jakobsvrucht met smaken van wortel en vadouvan
Hoofdgerecht:
Filet van kalkoen met smaken van pompoen, knolselder, kweepeer en pieds de mouton
Of
vis van de dag
Of
filet van hert
Dessert:
Sorbet van bloedsinaasappel met gel van vlierbloesem, zandkoekje en champagnemousse
Nieuwjaarslunch:
All-in viergangenlunch 75€ pp.
Inclusief glas cava, hapjes, wijnen, waters en koffie of thee met zoetigheden
Menu Nieuwjaarslunch:
Voorgerecht:
Sint Jakobsvrucht met smaken van wortel en vadouvan
Tussengerecht:
Terrine van ganzenlever met witloof, vijgen en zuurdesemrozijnenbrood
Hoofdgerecht:
Filet van kalkoen met smaken van pompoen, knolselder, kweepeer en pieds de mouton
Of
vis van de dag
Of
filet van hert
Dessert:
Sorbet van bloedsinaasappel met gel van vlierbloesem, zandkoekje en champagnemousse